PROJECTEN

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

Wij hebben inmiddels met vele bijzondere partijen mogen werken aan projecten waar we erg trots op zijn. Bekijk hieronder een greep uit de projecten van afgelopen jaren. We kijken met veel plezier uit naar inspirerende kruisbestuivingen in de toekomst!

Eten en catering is vaak onderdeel van een breder evenement, of dit nu een theatervoorstelling is of een bijeenkomst van honderden leraren. Wij hebben in de afgelopen jaren goede relaties opgebouwd met diverse partijen die regelmatig events organiseren. Zo verzorgen we vaak het eten tijdens de Veenproeven van de Veenfabriek. Regelen we de catering voor de bijeenkomsten van Leraren met Lef die Inspirezzo organiseert. Of verzorgen we hapjes en diners in de Leidse Schouwburg.

In het verleden hebben we met mooie evenementen neer kunnen zetten door samen te werken met onder anderen; Theaterfestival de Parade, Architectenbureau Mecanoo, Dobbe Transport, Amsterdam Woods, Caland/Schoen, Granny’s Finest, Tulpen.nl en nog vele andere partijen. Wij kijken er naar uit om dit lijstje nog flink aan te vullen!

MEER WETEN?

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat