PARTICULIERE CATERING

Verjaardag, bruiloft of gewoon zomaar

Verjaardag, huisfeest, jubileum, vriendenweekend, bruiloft, afstudeerfeest, geboorte, housewarming, midzomerfeest, afscheidsborrel of vrijmibo? Het maakt niet uit. Wij komen koken, jullie doen de rest!

Althans, dat is meestal zo, uiteraard kunnen wij ook de dranken, aankleding en bediening verzorgen. Wij komen bij jullie thuis (of waar dan ook) en nemen voor het feest de keuken over of we bouwen onze eigen keuken op. Midden tussen de gasten bereiden we de maaltijd. Extra beleving door live cooking!

De seizoenen zijn voor ons leidend in het opstellen van onze menu’s maar het hangt ook van de tijd van het jaar af hoe een evenement vorm krijgt. ’s Winters zullen het vooral bourgondische diners aan lange tafels zijn terwijl wij ’s zomers veel BBQs verzorgen of outdoor cooking sessies houden. Wij houden van ruig bourgondisch eten en koken op houtskool en open vuur past hier goed bij. Dus we gebruiken de BBQ veelvuldig, maar koken ook graag met houtovens, open vuren, spitten, vuurkuilen, Dutch ovens en rookovens. In onze menu’s staan seizoensproducten altijd in het zonnetje maar spelen we ook naadloos in op uw wensen. Voor ons is catering maatwerk, samen zoeken we naar de beste invulling van het feest!

TEST KITCHEN

OUTDOOR COOKING

BEDRIJFSCATERING

LEES MEER

FESTIVALCATERING

LEES MEER

BEDRIJFS- CATERING

LEES MEER

FESTIVAL- CATERING

LEES MEER

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat