BEDRIJFSCATERING

Wij zijn de perfecte aanvulling op uw bedrijfsfeest

Wij zijn de perfecte aanvulling op uw bedrijfs- feest.

Voor bedrijven kunnen wij de gehele catering van een zakelijk evenement verzorgen. Naast diner, lunch of hapjes kunnen wij ook de bar, bediening, aankleding, koffie, etc. leveren. Hierbij zijn wij het centrale aanspreekpunt, verzorgen het eventmanagement en begeleiden het hele evenement. Eten blijft echter onze ‘core business’ dus wij vinden het ook prima om alleen de lunch, het diner of de hapjes te maken.

Bij alle bedrijfsfeesten of corporate events zorgen wij voor een stuk beleving. Wij vinden een relaxte en informele sfeer in een zakelijke omgeving net zo belangrijk als op ieder ander feest. Bij een zakelijke borrel zorgen wij bijvoorbeeld voor lokaal speciaalbier en originele frisdranken in combinatie met zelfgemaakte borrelhappen. Tijdens een personeelsdiner kunnen wij voor aangeklede lange tafel een shared diner bereiden met antipasti planken en flessen wijn op tafel, of we spelen het netwerken in de hand met een walking diner.

Extra beleving realiseren we door te koken op locatie en wat ons betreft is dat overal mogelijk. Geen locatie is te gek, een tulpenkas, staalwerkplaats, transportbedrijf, boomgaard of boerderij, wij kunnen overal onze keuken opbouwen en een passend menu voor jullie samenstellen. Wij sparen bijzondere kooklocaties, help jij onze collectie uit te bereiden?

Een selectie uit bedrijven waar wij in het verleden mee samengewerkt hebben:

  • Dobbe Transport
  • Lindenhoff
  • Mecanoo Architecten
  • Leraren met Lef
  • Leidse Schouwburg
  • Veenfabriek

DOBBE TRANSPORT

HIHAHUT

FESTIVALCATERING

LEES MEER

PARTICULIER

LEES MEER

FESTIVAL- CATERING

LEES MEER

PARTICULIER

LEES MEER

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat