OVER DE BOSTEL BROTHERS

De producten zijn onze helden en bereidingen de dienaars

De Bostel Brothers zijn in 2012 vanuit een passie voor eten begonnen met koken voor gezelschappen. Inmiddels zijn de Bostel Brothers de hobbyfase ontgroeid en worden de projecten steeds groter. Wij werken nog steeds vanuit dezelfde passie voor eten en dat zal nooit veranderen. Maar dat doen wij niet meer alleen, samen met ons team blijven we op een organische manier groeien.

 

Ons eten wordt eenvoudiger maar smaakvoller. De producten zijn wat ons betreft de helden en de bereidingen zijn de dienaars. De smaken zijn puur en ruig. De sfeer is informeel en bourgondisch. Wij willen laten zien hoe mooi een product kan zijn juist door het in ere te laten. En hierbij zoeken we graag de producten die onbekend zijn. Onbekend is vaak onbemind en dat vinden wij onterecht. Wij zetten graag de wangen, de botten en staarten op het menu, gebruiken de bijvangst als parels en zoeken de groenten die vergeten of nog niet ontdekt zijn.

Maar bovenop dit alles moet er gewoon lekker gegeten worden, want we blijven altijd met beide benen op de grond. Smaak en kwaliteit staat voorop. Geen liflafjes en schuimpjes maar gewoon eerlijk goed eten.

SUMMERJAZZ 2016

WESSELMAN FLOWERS

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat