Bever Buitenland

Outdoor cooking to the max!

Outdoor cooking op en top! In september hebben we voor de werknemers van Beversport het eten mogen verzorgen tijdens het jaarlijkse bedrijfsfeest. Alles bereid op open vuren of van de houtskool grill. Van spitroast pork buns tot pizza’s uit de houtoven!

De organisatie en het decor van dit evenement werden verzorgd door de sfeeringenieurs van Doorgedraaid. Zij organiseerden een volledige expeditie door Netl, de wildste tuin van Nederland. Onderweg kregen de Bevers een kleine snack van kippenhartjes. De laatste proviand die in de berghut nog voorradig was…

Gelukkig werden bij het bereiken van de eindbestemming de gasten hartelijk onthaald. Een compleet aangekleed festivalterrein met eten, muziek, dranken en ander vermaak stond voor ze klaar. Wij mochten de Bevers hier verwennen met Baambrugse biggen van het spit. Geserveerd in een briochebol met miso coleslaw. Een waar salade walhalla opgebouwd in een tunnel waar overal slaatjes te plukken waren.

De mediterraanse Bevers konden terecht bij de houtoven voor verse pizza’s en de op hout gestookte paella pannen met een heerlijke seafood of groenten paella. Super tof om geheel op houtvuur zo’n diner neer te kunnen zetten!

 

Pictures by – Kirsten van Santen

BEKIJK MEER PROJECTEN

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat