Outdoor Cooking

Back to basics with fire and smoke

Er is wat ons betreft geen puurdere manier van koken dan het gebruik van open vuur en houtskool. Het brengt je terug naar de oorsprong en maakt iets in je los. Tegelijkertijd is het een spel van de elementen waar je als kok goed mee uit de voeten moet kunnen. Wij vinden het heerlijk. We werken graag met houtskool barbecues, smokers, fire domes, vuurkuilen en houtovens.

De extra laag aan smaken die houtskool, rook en open vuur mee kunnen geven aan producten is uniek. Zo hebben wij tijdens een vriendenweekend een uitgebreid diner bereid met enkel het gebruik van open vuur. Drie gangen van vuur en vlam:

Dirty grilled bavette / kikkerhammetjes / chilli cheese flatbread / smokey veggies / raita

Piepkuiken / beenham / zalm ‘en papillotte’ / gegrilde groentes

Gerookte ananas / mascarpone / vanille / gebrande hazelnoot

BEKIJK MEER PROJECTEN

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat