Dobbe Transport Opening

De bar en keuken opgebouwd van aanwezige materialen

Dobbe transport is een logistiek bedrijf uit Roelofarendsveen. Na uitbreiding van het bedrijfspand was het voor Dobbe vanzelfsprekend om dat te vieren met een feestelijke opening. Dobbe is altijd bezig is met vernieuwing en innovatie en deze thema’s zijn doorgetrokken in het feest. BEELDR ontwikkelde een VR ervaring om de bezoekers een inkijk te geven in het nieuwe bedrijf wanneer het operationeel is. Met 3D brillen werd de gast meegenomen in de hectiek van draaiend logistiek bedrijf.

Een logistiek bedrijf is ingericht voor efficiëntie, dus om dit om toveren naar een feestlocatie was de input nodig van sfeeringenieurs Doorgedraaid. Gebruik makend van de typische materialen aanwezig in een logistiek bedrijf wisten zijn de steriele hal om te bouwen tot een sfeervolle balzaal. Dit project was inspirerende samenwerking tussen diverse lokale ondernemers, zoals Piet Dobbe dat zelf ook graag ziet. De uitgebreide bar en diverse snacks die wij verzorgden maakten uiteindelijk het feest compleet.

We schonken lokaal bier van de Leidse Brouwerij Pronck, op de bar stonden grote kannen eigengemaakte ijsthee en er kon een vers gezette espresso of cappuccino gehaald wordt bij de mobiele espresso bar. Deze keer hadden we extra aandacht voor de bar, maar natuurlijk werden er ook snacks bereid onder de ogen van de gasten. Fijne planken finger food om een lekker drankje bij te drinken. Wie houd er nou niet van een trio bitterballen met een koude I.P.A.?

BEKIJK MEER PROJECTEN

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat