Test kitchen

Pop-up snuit tot krulstaart

Regelmatig organiseren wij eigen diners op bijzondere locaties. Wij nodigen gasten uit of de inschrijving verloopt online. Wij gebruiken deze avonden als klankbord om ons zelf en gasten uit te dagen met nieuwe bereidingen en smaken. De gasten zijn ons proefpanel en weten vaak niet van tevoren wat de pot schaft.

Tijdens één van deze avonden hebben wij een speenvarken bereid, waarbij het gehele beest van kop tot staart is verwerkt. Ieder onderdeel van het dier werd gebruikt, van de oren en nieren tot de hammen en de hazen. Alle gerechten werden achtereenvolgens geserveerd als een serie mezze.

Tijdens het diner werd de film vertoond waarin te zien is hoe wij eerder die middag het speenvarken verwerkten. Voor sommigen wat confronterend, maar volgens ons een filosofie om na te streven; zoveel mogelijk delen van een geslacht dier moeten worden benut.

BEKIJK MEER PROJECTEN

Veerstraat 15
2377 AL, Oude Wetering
Tel. 071-2340060
info@bostelbrothers.nl

Ontwerp en website door Studio Kordaat